Abonnement en opzegging

Laatst bijgewerkt: 2026-10-30

Dit is een vertaling. Bij twijfel geldt de Engelse versie: English

Betaalde abonnementen komen binnenkortPro en Team zijn nog niet te koop. Alles in het gratis abonnement blijft werken en er wordt niets in rekening gebracht.

1. Abonnementen

Hopzup Free is gratis. Hopzup Pro is een persoonlijk abonnement: $2.99 per maand of $26.99 per jaar. Hopzup Team kost $4.99 per maand en bevat 5 personen; elke extra persoon kost $0.99 per maand. Er is geen jaarlijks Team-abonnement. Prijzen zijn in USD; Paddle berekent toepasselijke belasting bij het afrekenen.

2. Automatische verlenging

Betaalde abonnementen worden automatisch verlengd met de vóór het afrekenen getoonde termijn tot je opzegt. De verlengingsprijs is de prijs van je gekozen abonnement plus goedgekeurde extra Team-plaatsen, vóór belasting. Paddle stuurt het ontvangstbewijs en verlengingsmeldingen.

3. Opzeggen

Gebruik ‘Abonnement beheren’ in Hopzup voor het Paddle-klantenportaal of neem contact op met support. Opzeggen stopt toekomstige afschrijvingen, maar betaalt een reeds betaalde periode niet automatisch terug. Toegang blijft normaal tot het einde van de betaalde periode. Bij Team eindigt Team-toegang aan het einde van de betaalde periode; onafhankelijke persoonlijke Pro-abonnementen van leden blijven ongewijzigd.

4. Mislukte betaling en einde

Paddle kan een mislukte betaling opnieuw proberen. Als betaling na een eventuele respijtperiode mislukt, kan toegang tot betaalde functies worden beperkt of opgeschort. Na het einde van het abonnement stoppen betaalde functies, maar gratis Hopzup blijft beschikbaar en gedownloade bestanden blijven op je apparaat.

7. Team-plaatswijzigingen

Extra Team-plaatsen vereisen een geverifieerd Paddle-prijsvoorbeeld en expliciete bevestiging. Verminderingen worden standaard gepland voor het einde van de betaalde periode; de huidige capaciteit blijft tot dan. Als de gevraagde capaciteit niet meer geldig is omdat er mensen zijn bijgekomen, mislukt de vermindering en wordt niemand automatisch verwijderd. Pro-abonnees kunnen een actief maandelijks Pro-abonnement in Mijn Team omzetten naar Team; jaarlijkse Pro vereist eerst support.